כניסה
למנויות
צרו קשר

תבשיל חומוס וארטישוק של מירי

תבשיל חומוס וארטישוק של מירי

רכיבים:

בצל
פרוסות שיני שום
גבעולי סלרי
פטריות 
ארטישוק חתוך
גרגירי חומוס מבושל

פלפל שחור גרוס
מלח
מיץ של חצי לימון

אופן הכנה:

מטגנים בצל עם מעט שמן. מוסיפים שום, סלרי ופטריות. ממשיכים לערבב ואחרי כמה דקות מוסיפים ארטישוק חתוך וגרגירי חומוס מבושל.

מתבלים:

פלפל שחור גרוס, מלח, מיץ של חצי לימון ומערבבים.

מוסיפים מעט מים, מכסים את הסיר ומבשלים כדי שהארטישוק יתרכך מעט.

לשים לב לא להוסיף הרבה מים !!!

שילוב של לימון סלרי ופלפל שחור גרוס טעים מאד.

 

איך נתייחס:

כל 2/3 כוס גרגרי חומוס מבושל נתייחס כמנת חלבון (3 מנות חלבון = 2 כוסות)

מודדים את כמות החומוס המבושל שמכניסים לסיר ובהתאם יודעים כיצד להתייחס בשילוב בתפריט. לדוגמא: מכינים עם 2 כוסות חומוס ואז מוסיפים מנת פחמימה ונהנים מסיר שלם  לארוחת צהריים בתפריט 1200/1300.

 
 
להאמין. לפעול. להגשים.